Seguidores

25 may 2011

FOTOS TITAN

                                                  JAUME
                                                    PELIGRO
                                                   PARTE DEL EQUIPO

                                 Baldiri Fernando JAume Joan Baldiri padre
                                                Josep Mª   y Joan

                                             
                                                    Bonita Vista
                 
                                                                     
                                                                  Joan y Baldiri

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola a todos es increíble vernos a todos en las fotos de la Titan te refrescan la memoria recordándote que no está pero que nada mal lo que los 7 hemos conseguido tanto los veteranos como los novatos TERMINAR más cuando estás escuchando continuamente a los profesionales de la prueba lo dura que ha sido ésta TITAN 2011. Todos el equipo tiene su merito pero quiero destacar a dos personas por encima de todo primero a Baldiri senior increíble su tozudez y convicción en lo que se propone, y en segundo lugar a Joan Babot por inculcarnos ese espíritu de suiperación.
un abrazo a todos
JOSE MARIA/VOY TIRANDO

Anónimo dijo...

Buenas tardes a todos.
Perdonar la demora por escribiros este año.
Pero tenía mucho lio en la empresa ,y no he podido escribir antes.

Antes de nada quiero agradecer a mi Gran amigo Joan TODO, y lo primero el hecho de que tenga un block tan chulo, en el cual podemos plasmar nuestros pensamientos, agradecimientos y sentimientos.

Ya que he empezado a agradecer, no quiero dejarme a nadie; así que englobaré a toda la família d'en Joan Babot,la família d'en Baldiri, La família d'en Jose Mª ,en Nando i per suposat a la meva dona "QUE TANT ME AGUANTA".
Dit aixó com vaig dir l'any passat en Joan ha sigut com un pare per mí , i en Jaume com un germà.
En carrera no els vaig poder veure a cap, però desprès quan arribaven al campament erem com una familia.
M'he rigut molt ,i ho he passat de conya.
Tots sou uns tios collonuts.
En Nando es un tio amb una vitalitat molt gran ,i sempre esta rien excepte quan en Joan amb 67 anys s'el cruspia. En Baldiri Junior, un tio de puta mare i amb una paciencia brutal per estirar del seu pare totes les etapes. En Baldiri pare, una gran persona i tabe sempre amb una somriure a la cara, excepte quan es va fotre una castanya que li van tindre que clavar punts, d'en Jose Mª dir que he fet una molt bona amistat, es una molt bona persona i algo competitiu(una mica picat) (ES BROMA)es un tio genial ,i tambe he rigut molt amb ell, en Jaume EL MEU GRAN AMIC l'estimo molt i hem rigut moltisim,pero no et perdonare la nit que vas estar roncant i altres coses que aqui no puc posar, pero donare una pista Estaba OFEGAT.
Que dir del GRAN, GRAN JOAN, el meu pare a la titan ja per dos anys,el meu assesor de carrera, el meu asesosor de campament; he rigut tant a la Haima que quan i penso em venen ganes de riure ,NO CANVIS MAI, ETS EL PU...O AMO de la Titan.
Agrair a totes les nostres dones a en Albert i la seva novia l'esforç que varen fer per vindre fins a Granada,i mes fins arrivar a Abla.
Varen apareixer a Abla, i hem van donar una sorpresa brutal.
Ha sigut una experiencia molt, maca per recordar sempre.
Gràcies per tot.
REFERENT A LA CARRERA, HA SIGUT MOLT, MOLT COMPETITIVA I MOLT MOLT DURA, PERO CREC QUE TOTS EM FET UN GRAN PAPER. CADA UN DINS DEL SEU NIVELL.
Gràcies un any mes per tot i per ser amics meus.
Una forta abraçada,
Toni.